Zomeren in het dagcentrum

Wat een mooie maand juli. We startten de maand met een daguitstap naar provinciaal domein Puyenbroeck. Dit deden we samen met het dagverzorgingscentrum Tilia en enkele bewoners van wzc Olvo  Na een aperitiefje genoten we er van een heerlijke lunch. Na de middag zochten we een mooi plekje waar een nog een drankje dronken en een stuk cake aten. Tot slot maakten we een wandeling of gingen we met de rolstoelfietsen in dit prachtige domein op pad.

Op 2 juli kregen we schattig bezoek, namelijk van een heel nestje Border Collie’s. Niet alleen de bezoekers maar ook de puppies genoten van de vele knuffels.

Om fit te blijven worden we twee keer per maand uitgenodigd in sportcentrum Molenhoek voor een sessie groepsgymnastiek. Door het prachtige weer konden we deze keer buiten onze oefeningen doen. Nadien genoten we van een koekje en een drankje.  Ook hielden we deze maand een sjoelnamiddag, dit spel blijft een klassieker die onze bezoekers graag spelen.

We bezochten het grootse evenement Knokke Hippique. Iedereen was onder de indruk van de elegante paarden en hun prachtige sprongen. Onze bezoekers houden van muziek, daarom organiseren we geregeld muziekactiviteiten. Zo stonden er onder meer een zangnamiddag en een muziekbingo op het programma.