Fotoreportage van de maand januari

Om het jaar in te zetten waren we in de feestzaal van Lindenhove uitgenodigd voor een apertiefconcert van Ann Borgonjon. Met haar prachtige stem betoverde alle bezoekers en ondertussen genoten we van een glaasje champagne en toastjes.

Op vrijdag 11 januari hielden we een nieuwjaarsfeest in het dagcentrum. Na de aperitief met lekkere hapjes stond volgend menu ons op te wachten: kreeftenbisque met room, kroket van everzwijn met als hoofdgerecht eendenborstfilet met portosaus, warme peer met veenbessen en pomme duchesses. En nadien nog een trio van ijs. Heerlijk! Ook in het woon- zorgcentrum werden we op een lekkere maaltijd getrakteerd, een winterdiner met hertenfilet en gratin dauphinois.

Ook de winkelliefhebbers konden hun hart ophalen, zo gingen we op daguitstap naar Auchan en brachten we een bezoek aan winkelcentrum B-park in Brugge.

Samen met enkele bezoekers van WZC Olvo brachten we een bezoekje een museumcafé Het koekoeksnest in Nieuwvliet. Onder muziek van de prachtige orgel genoten we van een pannenkoek, ondertussen keek iedereen de ogen uit. Overal staan er beelden, decors, poppen, automatisch spelende instrumenten en als we naar boven keken zagen we de Vliegende Spanjaard aan ons voorbij gaan.

Om deze feestelijke maand af te sluiten stond nog het feest van de jarigen op het programma. Met buiten het witte sneeuwtapijt was het thema deze keer après-ski! Een glühwein of een chouffe-koffie kon  uiteraard niet ontbreken!