Fin de saison barbecue

Traditiegetrouw houden we elk jaar onze barbecue in de tuin. Fantastisch dit jaar is dat we dit konden doen op de laatste zomerse dag van 2016. De tenten werden in het gras opgezet en alles werd klaargemaakt voor een groot feest. Met iedereen (van de keuken tot de verpleging, van de animatie tot de huishouddienst, van de zorgkundigen tot de vrijwilligers) werkten we samen om de bewoners een gezellige namiddag te bezorgen. Ook de zusters mochten aansluiten bij de aperitief.

Starten deden we met een aperol spritz en een courgetterolletje met geitenkaas. Als tweede hapje kozen we voor gazpacho, gevolgd door een lekker ribbetje. Het voorgerechtje bestond uit een visbrochette met een heerlijk sausje van het huis en een broodje. Het hoofdgerecht bestond uit een lekkere cote à l’os met groentjes en een aardappel uit de oven. Een verfrissend ijsje als afsluiter maakte deze dag AF.

Op naar de winter voor onze winterbarbecue!