Feest voor 10 jaar OLVO!

Vrijdag 8 februari 2019!

Ons WZC in Heist (beter bekend als WZC Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt) opende 10 jaar geleden de deuren. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Met meer dan 400 man in de zaal maakten we er een groot feest van. 

Vanuit alle instellingen van VZW De Lindeboom kwamen we massaal afgezakt naar de sportzaal van OLVO. De dag startte met een misviering gebracht door Guido, Chris en Sien. Daarna werd het tijd om te toosten! Aansluitend zorgde catering voor een heerlijk driegangenmenu. Om de vingers bij af te likken. 

Omstreeks 14u startte het ‘voorprogramma’ van onze zanger Jo Vally. De animatoren van Tilia, Olivier en Kris, warmden het publiek op met bekende covers zoals ‘Op de purperen hei’. Ze hadden meteen de bewoners en het personeel mee! 

Om 14u30 nam Jo Vally zijn intrede en zorgde hij voor nog meer ambiance in de tent! Niemand was nog veilig voor een polonaise of een goeie ‘plakker’. We brachten ook ons eigen OLVO-nummertje (geschreven door Björn Bleyaert), samen met Jo Vally. Een fantastische dag met veel mooie herinneringen! Bedankt!