September in het dagcentrum

Af en toe gaan we eens naar een grote winkel, eerder dit jaar gingen we al naar Auchan, ook floralux bezochten we al. Begin september gingen we met een paar bezoekers naar de Euroshop in Maldegem. We flaneerden door de rekken en dronken nog een koffietjes in het bijhorend restaurant.
Op vrijdag 7 september werden we uitgenodigd door het animatieteam van wzc lindenhove voor een grote barbecue met alles erop en eraan. Van aperitief tot dessert. En of het smaakte! 
Zoals elke maand werden ook deze maand alle jarigen gevierd. Met de reis naar Spanje in het vooruitzicht stond dit feest uiteraard in teken van Spanje. Enkele flamencodanseressen toonden hun sensuele danspassen. De mannelijke bezoekers waren zeer onder de indruk. Ook enkele collega’s waagden zich op dansvloer.

Twee keer per maand worden we in het sportcentrum Molenhoek in Westkapelle uitgenodigd door Knokke-Heist voor een gymnastieknamiddag. Het was een mooie en warme middag dus besloten we onze oefeningen buiten, aan het water, te doen. Na de fysieke inspanning genoten we nog van een drankje op deze prachtige locatie.

Op maandag 24 september stond er een daguitstap naar zorghotel de Zeelinde op het programma. We werden door dvc Zeelinde ontvangen met een tasje koffie terwijl de krant besproken werd. We kregen een glaasje aperitief en genoten van een lekkere maaltijd. In de namiddag stond nog een dansnamiddag op het programma. We genoten van de mooie muziek en velen konden zich niet inhouden om een dansje te placeren.