Mooie maand mei

Weeral heel wat leuke activiteiten en uitstappen deze maand. Zo waren we op 9 mei in de feestzaal van Lindenhove uitgenodigd voor een heerlijke maaltijd. Op het menu stond verse asperges met zalm en aardappeltjes.

Samen met de enkele bewoners van WZC Lindenhove gingen we op uitstap bij onze noorderburen in Cadzand. Daar maakten we een mooie wandeling en genoten van een koffie of een pintje op een terras. Om deze mooie uitstap af te sluiten trakteerden we nog met een ijsje!  Op woensdag gaan we geregeld naar de markt. Deze keer kochten we er mooie bloemen en planten voor onze bloembakken. In de namiddag plantten we ze zodat ook de buitenkant van het dagcentrum weer op z’n zomers staat. 

op 15 mei stond de grote meibedevaart op het programma, enkele bezoekers van het dagverzorgingscentrum konden mee op deze fantastische dag. Ze trokken naar Heuvelland waar op de kabelbaan van de Rode naar de Zwarte Berg een tochtje werd gemaakt. Na het middagmaal gingen ze naar Saint-Omer waar ze een boottocht maakten en de kathedraal bezochten. Het werd een zonovergoten fantastische dag! 

Ook een leuke dag was de uitstap naar Westvleteren, samen met dvc Zeelinde en enkele bewoners van WZC Olvo. Met z’n allen genoten we van een heerlijke trappist en een croque monsieur of een boterham met abdijkaas. Na de middag maakten we een wandeling naar de Mariagrot waar we met z’n allen even stil werden. We kregen nog een koffie en een koekje voor we terug naar Knokke reden.

We maken niet alleen uitstappen maar ook in het dagcentrum zelf staan elke dag leuke activiteiten op het programma, zo speelden we onder meer leuke gezelschapsspelen.