Foto’s van de maand September

In de maand september namen we langzaam aan afscheid van het mooie zomerweer. Dat deden we met een planning vol leuke activiteiten, blije gezichten en fijne herinneringen!

We gingen verschillende keren wandelen, langs de zeedijk, via de Boulevard, over de grote markt, het heldenplein, enz. We zagen in september heel wat van ons mooie Heist. Binnenshuis genoten we van enkele zoetigheden zoals Sangria, lekkere ijsjes, … en natuurlijk ook af en toe van een aperitiefje. Naast al dat lekkere eten en drinken, waren we vaak ook wat actiever bezig. Zo konden we bij de gymnastiek en het zitdansen onze armen en benen losschudden. Ons geheugen kreeg natuurlijk ook de nodige portie training. We speelden het spreekwoordenspel, deden een quiz en moesten ons concentreren bij de muziekbingo. Ter ontspanning konden we ook genieten tijdens de handverzorging, in onze eigen Cinema en met gezelschap- of volksspelen.

Om de maand goed af te sluiten organiseerden we een grote BBQ. Zo werd de jaarlijkse traditie alsook in 2020 voortgezet. En of er feest gevierd werd, want ook in het midden van september was het prijs! Daar vierden we Fin De Saison, met een goed gevulde dagplanning. Naast dit alles werd er deze maand ook 3x keer gezongen! Suzanne, Jeanine en Janno vierden hun verjaardag. Er werd getrakteerd met pralines en ijsjes. Wat werden we opnieuw verwend!