Fotoreeks November

Ook deze maand konden onze bezoekers genieten van enkele leuke activiteiten en uitstappen. Onze zomerbloemen waren uitgebloeid dus gingen we er nieuwe halen in Intratuin in Maldegem. De dag nadien plantten we de mooie winterplanten.

Omdat we veel eten en drinken geven we geregeld gymnastiekoefeningen. Twee keer per maand worden we ook uitgenodigd in sportcentrum Molenhoek voor een sessie groepsgymnastiek. Na het zweten was er nog tijd voor een drankje. We kregen ook bezoek van honden en hun baasjes. Tijdens hun show trakteerden ze ons op mooie kunstjes.

We brachten een bezoek een museumcafé ‘Het Koekoeksnest’ in Nieuwvliet. Overal staan er beelden, decors, poppen, automatisch spelende instrumenten en boven ons vloog het schip de Vliegende Spanjaard. We genoten van het spektakel en een heerlijke pannenkoek. In cultureel centrum Scharpoord bezochten we de tentoonstelling: Knokke-Heist, Decor van het verleden. We waanden ons terug in de oude tijd en haalden vele mooie herinneringen op.

Geregeld worden we in de feestzaal van het woon- en zorgcentrum uitgenodigd. Ook deze maand waren we er twee keer te gast. Één keer voor een speciaal menu: Bloedworst met appelmoes. Ook vierden we er het feest van de jarigen. Deze keer met thema Schotland.