Fotoreeks juni

Ook deze maand stonden er heel wat leuke activiteiten op het programma.

Zo gingen we samen met enkele bewoners van het woon- en zorgcentrum naar dierenasiel Blauwe Kruis in Brugge. We haalden enkele honden uit hun ren, die waren super enthousiast om een wandeling te maken en geknuffeld te worden door onze bezoekers. 

Elke dag staan er verschillende activiteiten op het programma, ook wanneer het weer het niet toe laat om buiten te gaan. Zo speelden we deze maand onder meer enkele volksspelen.

Op donderdag 14 juni gingen we op daguitstap naar Provenciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Samen met de bezoekers van dvc Tilia aten we er onze lunch en maakten we een wandeling door het prachtige domein. De dag nadien stond de Zoute Air Trophy op het programma. Met enkele bezoekers maakten we de wandeling naar het strand in Knokke, waar verschillende vliegtuigen trachten zo dicht mogelijk te landen bij de meet. Na een ijsje en een pintje op een terras keerden we terug naar het dagverzorgingscentrum.  

Ook om veel en lekker te eten zijn de bezoekers in het dagcentrum op de goeie plaats. Deze maand waren we uitgenodigd in het woon- en zorgcentrum voor een heerlijke barbecue. Op donderdag 28 juni stond de sneukeltoer op het programma. Deze keer waren we uitgenodigd in Maldegem, alles stond in teken van sport en ook de zon was volop aanwezig. We legden zo’n 9km af met verschillende stops om te ‘sneukelen’. Op de eerste stop aan het tennisplein kregen we een apertief met een hapje, bij de tweede aan het park een haringfiletje met dressing, daar maakten we ook de groepsfoto. Verder op het parcours stond op het schoolplein een frietmobiel klaar die zorgde voor een pakje friet met frikandel. Na het middagmaal trokken we onder politiebegeleiding richting grot van Kleit, daar genoten we nog van een kopje koffie en enkele kleine dessertjes. Moe maar voldaan vertrokken we weer richting huis. 

Traditiegetrouw vierden we weer de jarigen van de maand, deze keer in thema van het WK en de Rode Duivels.