Mei in het dagverzorgingscentrum

Hieronder vindt u een fotoreportage van de afgelopen maand mei in het dagverzorgingscentrum.

Zo gingen we op donderdag 3 mei naar Sluis, daar dronken we een koffie met een stuk cake, genoten we de zon en speelden we een spel petanque.

De dag erna vertrokken naar het Visserkruis in Zeebrugge, daar genoten we van het heerlijke weer met een lekker ijsje.

Op donderdag 17 mei waren we in de feestzaal van Lindenhove uitgenodigd voor een heus aspergefestijn. Ook vierden we daar zoals gewoonlijk het feest van de jarigen, deze keer met als thema ‘zee’.

Deze maand hadden we ook een leerling die stage bij ons liep, zij hielp onder meer bij het maken van een fruittaart samen met enkele bewoners. De taart zag er niet alleen overheerlijk uit, zo smaakte ze ook.

Wat ons en ook de bezoekers het meeste zal bijblijven is de daguitstap naar Zeeland. We vertrokken na de koffie richting Cadzand. Daar zochten we een plaatsje op het strand waar we aperitiefden en onze maaltijd aten. We moesten wel vluchten door het snel opkomende water, gelukkig zaten we net op tijd boven! Daarna reden we langs de mooie kust richting Breskens, daar dronken we nog iets op een gezellig terras. Wat hadden we een prachtige dag!

We maakten ook nog een wandeling op de zeedijk in Duinbergen waar we bij Glacier de la Poste stopten voor een lekker ijsje!

Op 31 mei konden enkele bezoekers mee op meibedevaart naar de abdij van Maria Laach en Koblenz